Over ons

Toen wij in 2012 ontdekten dat een leuke en verantwoorde verpakking voor levende dieren in Europa niet bestond, hebben wij geen moment geaarzeld en het idee voor de Pet-Pack dozen direct laten registreren bij het Benelux Bureau voor Intellectueel Eigendom. Na jarenlang onderzoek, overleg met deskundigen, uitproberen en perfectioneren rolden de eerste doosjes in 2018 van de band.

Onze doosjes voor levende cadeautjes moeten de nieuwe norm worden voor het verantwoord vervoer van dieren van de winkel naar huis. Om te beginnen in Nederland en België, maar uiteindelijk in heel Europa.

We staan open voor goede ideeën en grote afnemers kunnen een eigen ontwerp aanleveren voor dozen en doosjes. Het is zelfs de bedoeling dat er op termijn een serie doosjes komt waarin kinderen op respectvolle wijze hun gestorven lievelingsdier kunnen begraven.

Het geven van goede informatie over voeding, verzorging en huisvesting is bij de verkoop van een dier een van uw belangrijkste taken. Op drukke winkeldagen kan het voorkomen dat een klant de winkel verlaat met een dier terwijl niet alle informatie voldoende aan de orde is gekomen. Pet-Pack.eu heeft toestemming gekregen van het Landelijk InformatieCentrum Gezelschapsdieren om op alle bedrukte dozen een verwijzing te zetten naar hun web-site www.licg.nl. Zo bent u ervan verzekerd dat uw klant altijd toegang heeft tot alle juiste informatie.

Alle dozen worden in Nederland milieubewust geproduceerd door een toonaangevend bedrijf in de verpakkingsindustrie.

Zie ook het artikel dat in het Dibevo Magazine over ons is verschenen.

Jeanne en Hans Hormann